Despre noi

Elementul cheie al oricarui business este clientul.

Cine este clientul dumneavoastra, ce asteptari are, de ce cumpara produsele / serviciile dumneavoastra, ce anume il poate convinge sa revina si devina un client fidel, cum puteti dezvolta atasamentul clientului fata de produsele / serviciile dumneavoastra pentru ca acesta la randul lui sa va dezvolte afacerea? Perfect Card va poate oferi raspunsuri la aceste intrebari venind in intampinarea dumneavoastra cu programe de fidelizare personalizate sustinute de experienta si profesionalismul unei echipe dedicate si permanent la dispozitia dumneavoastra. Completarea strategiei de marketing si comunicare cu un program de fidelizare bazat pe carduri, care sa raspunda nevoilor specifice business-ului dumneavoastra va face diferenta intre “o afacere” si “o afacere de succes”. Faceti primul pas: contactati unul dintre consultantii nostri si impreuna vom da un nou atribut afacerii dumneavoastra: clientul perfect!

Avantajele unui program de fidelizare

Un program de fidelizare corect structurat va aduce numeroase beneficii afacerii dumneavoastra incepand cu identificarea nevoilor, dorintelor si asteptarilor clientilor. Odata cunoscute aceste nevoi veti putea oferi clientilor dumneavoastra produse sau servicii conform asteptarii acestora, rezultatul fiind o crestere a profitului. Revenirea clientilor existenti si castigarea de noi clienti prin recomandari sunt de asemenea consecinte ale unui program de fidelizare. Cunoasterea obiceiurilor de cumparare va va aduce vanzari mai mari si veti eficientiza bugetele de marketing printr-o foarte buna targetare a clientilor. Un program personalizat, usor de gestionat, cu rezultate vizibile este solutia de dezvoltare pe care Perfect Card o propune afacerii dumneavoastra.

5 motive pentru a alege Perfect Card:

  • 1. Promptitudine - Raspunde solicitarilor dumneavoastra in maxim o ora de la primirea acestora.
  • 2. Raport Calitate/Pret foarte bun - Tinem cont de bugetul alocat fiecarui proiect, fara a face rabat de la calitatea produselor pe care le oferim.
  • 3. Tehnologie performanta - Procesul de productie si personalizare al cardurilor se realizeaza cu cele mai performante si noi tehnologii din domeniu.
  • 4. Solutii personalizate - La Perfect Card acordam o atentie deosebita particularitatilor fiecarui proiect si dezvoltam solutii personalizate care sa raspunda exact nevoilor dumneavoastra.
  • 5. Consultanta gratuita - Inainte de lansarea unei oferte de pret beneficiati de consultanta gratuita in alegerea modelului optim de fidelizare, a materialelor si instrumentelor necesare implementarii cu succes a programului dumneavoastra.
2015 Perfect Card - Sisteme pentru fidelizarea clientilor si produse personalizate