Acordam o atentie deosebita fiecarui proiect in parte si alegem cea mai potrivita tehnologie pentru productia cardurilor: tiparul offset, tiparul digital, serigrafia sau combinarea celor trei metode. Cantitatea de carduri solicitata, design-ul cardurilor, termenul de livrare, elementele speciale sunt cateva dintre elementele de care tinem cont pentru a veni in intampinarea dumneavoastra cu oferte care sa raspunda nevoilor specifice fiecarui client. Producem: carduri de fidelizare, carduri de loialitate, carduri de membru, tricarduri, carduri de acces, legitimatii, precum si alte tipuri de carduri din PVC, PETG, hartie sau carton.


CARDURI DIN PVC

Suport PVC, dimensiuni standard 86 mm x 54 mm, tiparire color – o descriere standard a unui card de fidelitate. Insa un card de fidelitate inseamna mai mult decat aceste specificatii tehnice – este acel instrument de marketing care face legatura directa intre dumneavoastra si piata, care vorbeste despre succesul dumneavoastra, despre atentia acordata detaliilor, despre atentia acordata clientilor dumneavoastra, despre preocuparea permanenta pentru satisfacerea nevoilor acestora. De aceea, noi transformam o banala bucata de plastic intr-un mesaj vizual ce va ramane mult timp in atentia clientilor. De la calitatea materialului, a finisajelor, pana la identificarea celei mai bune solutii de design si print, ne implicam cu toate resursele de care dispunem pentru a va oferi cardul perfect. Realizam carduri de fidelizare, carduri de loialitate, carduri de membru, tricarduri, carduri de acces, legitimatii, precum si alte tipuri de carduri din PVC, PETG, hartie sau carton.

DETALII TEHNICE CARDURI

Cardurile noastre sunt produse conform normelor ISO 7810 si 7811 pe folii PETG si PVC si respecta dimensiunile standard: 86 mm x 54 mm, grosime 0,76 mm ( standard ISO ) sau 0,82 mm – 0,84 mm pentru cardurile cu chip. Pe langa produsele standard va putem oferi si carduri cu grosimi de 0,56 mm sau 0,44 mm. Cardurile de 0,44 mm sau mai subtiri sunt foarte des folosite ca si carti de vizita.

BANDA MAGNETICA

Permite inregistrarea de date pe 3 track-uri (capacitate: track 1-76 semne alfanumerice, track 2-37 semne numerice, track 3-105 semne numerice). In functie de sistemul in care vor functiona cardurile si specificul proiectului puteti opta intre cele doua tipuri de banda magnetica: • LoCo - density 300 - 400 Oe • HiCo - density 2700 - 4000 Oe. Producem carduri cu banda magnetica, atat LoCo cat si HiCo.

PANEL DE SEMNATURA

Ofera posibilitatea personalizarii cardului: detinatorul cardului se poate semna pe suprafata “panel de semnatura”. Putem adauga pe cardurile produse de catre noi atat panel de semnatura alb cat si panel de semnatura transparent.

PANEL RAZUIBIL

Acesta are rolul de a limita accesul la informatii secrete cum ar fi codurile PIN. Accesarea informatiilor se poate face prin razuirea etichetei.

CIP DE MEMORIE

Modelul cipului de memorie variaza in functie de volumul informatiei ce urmeaza a fi stocata pe acesta. De la cardurile de fidelitate, cardurile de acces, pana la cardurile bancare, domeniile in care pot fi folosite cardurile cu cip de memorie sunt multiple.

MODUL RFID (CONTACTLESS)

Modulele RFID pot fi folosite impreuna cu sistemele de control acces, pontaj, dar si in programele de fidelizare. Principalul avantaj al cardurilor cu RFID este siguranta, cardurile cu module RFID fiind unele dintre cele mai sigure. Cardurile cu RFID mai sunt cunoscute si ca, carduri contactless.

CARDURI METALIZATE / ELEMENTE METALIZATE

Folosirea unui card complet metalizat sau doar a unui element silver / gold (fie ca este vorba despre text sau logo) confera cardului de fidelitate eleganta si stralucire. Cardurile metalizate sunt cel mai des folosite ca si carduri premium, VIP, acestea confera prestanta.

PERSONALIZARE CARDURI

Personalizarea cardurilor (cardurilor de fidelizare, cardurilor cadou, cardurilor de acces, legitimatiilor etc.) sustine eficienta unui program de fidelizare, identificarea rapida si facila a activitatii clientilor fideli si securizarea proiectului. • Tiparire termica monocroma: negru, alb, auriu, argintiu (cod de bare, serie numerica sau alfanumerica, nume si prenume) • Embosare (serie numerica sau alfanumerica, nume si prenume) • Encodare banda magnetica • Encodare cip. Acest procedeu ( personalizarea cardurilor ) se desfasoara intr-un spatiu dedicat, cu acces restrictionat si in conformitate cu politica de confidentialitate a datelor primite de la clientii nostri.


CARDURI ECO

Cardurile ECO se realizeaza din plastic reciclat sau bio-degradabil. Prelucrarea termica le confera durabilitatea suprafetei si obtinerea de structuri speciale. Dimensiunile cardurilor ECO Plus respecta formatul ISO 7810 si pot avea diferite grosimi.


CARDURI DIN HARTIE SI CARTON

Puteti opta pentru carduri pe suport de hartie sau carton atunci cand acestea se emit pentru o perioada determinata de timp sau au caracter de unica folosinta. Dimensiunile cardului vor fi cele standard (86x54 mm), grosimea materialui variind de la 250 gr/mp pana la 350 gr/mp. Spre deosebire de cardurile de PVC, cele de hartie sau carton pot avea si colturi drepte. Tot in categoria “alte tipuri de carduri” mentionam si CARTELELE DE ACCES cu banda magnetica. Comanda minima este de 5000 buc.

carduri plastic, carduri pvc, carduri de fidelizare, imprimare carduri, productie carduri, personalizare carduri, legitimatii

2015 Perfect Card - Sisteme pentru fidelizarea clientilor si produse personalizate